Wij zijn

Blauwwater

Interieur bedenkers en makers. Verrassend, eerlijk, soms uitdagend en altijd glimlach realiserend. Zo mag u ons omschrijven.

We realiseren uw projecten met onze eigen teams. Hier verknoopt ervaring zich met enthousiasme om mooie projecten neer te zetten.

 

Revamping [ɹɪvˈampɪŋ], funky Engels wat staat voor vernieuwen. Dit in contrast met re-stylen. Wat overigens ook gewoon Engels is hè…

Revamping is een forse stap verder en zonder creatieve grenzen. Van bestaand naar verrassend nieuw.

Ons uitgangspunt is de situatie zoals die is vernieuwen met de wensen van de klant als basis. Denk aan buitenzijde verfraaïng, huisinrichting en sfeerversterking. Geen simpele re-styling maar revamping dus met lef en kwaliteit. Echt die stap verder die de klant zoekt en bij ons vindt.

Het is bijna een cliché; Uw pand, woonhuis of bedrijfsruimte, is uw visitekaartje. Maar het klopt wel. De eerste indruk is meer dan ooit bepalend en wekt vertrouwen, nieuwsgierigheid en verwachtingen. Het zet de gewenste sfeer neer. Wilt u uw huis mooier, groter of allebei maken kom dan praten met ons.

 

Wij ontwerpen en maken uw droomkeuken, vernieuwen uw woonkamer en bouwen uw nieuwe serre met buitenkeuken.

Ook voor de nu zo populaire tiny-houses mag u ons bellen. We nemen u graag mee en laten u zien wat mogelijk is.

Revamping [ɹɪvˈampɪŋ]

Van bestaand naar verrassend nieuw

Ons Team

Het Blauwwater team heeft veel ervaring en is hongerig naar mooie projecten. Hun ogen gaan stralen als ze mensen kunnen helpen op weg naar hun droom interieur.

Bij ons krijgt iedereen passie, prikkelende inspiratie en vertrouwenwekkende begeleiding met een open en eerlijke communicatie.

 

De wortels van Blauwwater liggen diep. Ruim 50 jaar ervaring met maak- en bouwwerk geeft ons de expertise en zelfverzekerdheid om u bij de hand te nemen op weg naar uw wensproject. U geeft aan wat u wil en verwacht; de klant staat bij ons centraal. 

 

We bouwen wat we beloven

Ons maakAtelier is voorzien van moderne apparatuur om de ideeën ook om te zetten in tastbare zaken. Verwezenlijken….maken….van idee naar een mooi produkt om trots op te zijn.

Ron.jpg
Ron Korsten
Koen.jpg
Koen Dortmans
Deli.jpg
Deli Seuren
Patrick.jpg
Patrick Sillekens
John.jpg
John Bouwels
peter.jpg
Peter Gerards
Icon-mingeel.png
Icon-minblauw.png