Blauwwater-logo-blauw-geel-trans.png

Voor

Openbare Gebouwen

Voor openbare gebouwen en publieke ruimtes zijn wij de geschikte partner. We zetten uw ideeën en ontwerpen om in aantrekkelijke en efficiënte inrichtingen. Dat geldt ook voor het specifieke meubilair in deze ruimtes. Wij hebben de apparatuur en 'know how'.

Een frisse aanpak met steeds uw gekozen strategie en de geldende groene normen als leidraad.

Voor

Architecten

Wij helpen architecten en ontwerpers hun projecten op een aantrekkelijke wijze te presenteren. 3D renders, video’s en virtual reality presentaties kunnen door ons gemaakt worden. Wij hebben de apparatuur en 'know how'.

Snel, creatief en goed.

Voor

bedrijven

Revamping! Revamping is het Engelse woord voor vernieuwen. Het  gaat een stuk verder dan re-stylen. Er zijn geen grenzen aan onze creativiteit, geen grenzen om iets goeds te bedenken met het idee van u als startpunt. Het eerste wat je ziet als je ergens op bezoek gaat is het pand. Die eerste indruk is er een die echt telt.

Wilt u uw bestaande pand aantrekkelijker maken dan nemen wij u mee om de mogelijkheden hiervoor te laten zien.  Ook hier luisteren we goed naar wat u wil en zoeken daar de meest geschikte oplossing voor. We laten uw bedrijf er goed uitzien. Wij hebben de apparatuur en 'know how'.

Een echte vernieuwing. Pure Revamping!!!

Binnen het gestelde budget en zonder verrassingen. Ook het interieur is belangrijk bij bedrijven. Een goede eerste indruk wordt hier immers bevestigd. Een uitnodigende receptie, een fraaie kantine, indrukwekkende bespreekkamers, demonstratieruimtes en experience-centers. Wij bedenken en maken het voor u. Kom gewoon eens naar Blauwwater. We zullen u verbazen.

Showcases

 • 01

  Limburgs Museum
  Tentoonstelling Cas Oorthuys

  Voor de tentoonstelling over het werk van Cas Oorthuys, en in samenwerking met Osingadesign verzorgden wij de wanden, displays en hangende licht-elementen.

 • 02

  Op het Veld
  Belevingsruimte

  Voor de inrichting van de belevingsruimte verzorgden wij de tafels, kasten en balie.

 • 03

  Canon
  Flexwerkplek

  Voor Canon Production Printing maakten we in samenwerking met Daan de Haan Design deze flexwerkplek in het Customer Experience Center (C.E.C.)

 • 04

  Vetebe
  Kantoorinrichting

  Voor Vetebe makelaardij realiseerden we de nieuwe inrichting van het kantoor in Tegelen.

 • 05

  Museum Continium
  Showroom Limburg

  Voor Museum Continium in Kerkrade maakten we de 'toegangspoorten' tot Showroom Limburg.

 • 06

  Spekking Belfeld
  Kantoor Belfeld

  Voor het kantoor van Spekking B.V. in Belfeld hebben we beide verdiepingen ge-revamped en daarbij deze glazen spreekkamer geplaatst.

Blauwwater-logo-wit-geel-trans.png
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram

info@blauwwaterinterieur.nl

Tel: 088 227 00 00

Blauwwater 16, 5951 DB Belfeld (NL)

Blauwwater is branded by cas exhibition partners

© 2020 Blauwwater

Privacy Verklaring

Alg. Voorwaarden

Design Creative Impact Point