top of page

Voor

Particulieren

Creatieve aanpak. We luisteren intens naar wat de klant wil…en zijn ideeën zijn de eerste leidraad voor ons advies en het uiteindelijke ontwerp. Wij bedenken daarvoor een originele aanpak en willen altijd verbazen en uitdagen. Dat is onze taak.

Met realistische visualisaties laten we u zien wat er mogelijk is en hoe een stapje verder eruit zou kunnen zien. Wij hebben de apparatuur en 'know how'.

Revamping

Revamping [ɹɪvˈampɪŋ], funky Engels wat staat voor vernieuwen. Dit in contrast met re-stylen. Wat overigens ook gewoon Engels is hè… Revamping is een forse stap verder en zonder creatieve grenzen. Van bestaand naar verrassend nieuw.

Ons uitgangspunt is de situatie zoals die is vernieuwen met de wensen van de klant als basis. Denk aan buitenzijde verfraaïng , huisinrichting en sfeerversterking. Geen simpele re-styling maar revamping dus met lef en kwaliteit. Echt die stap verder die u als klant zoekt en bij ons vindt.

Het is bijna een cliché, maar het klopt wel. Uw pand is uw visitekaartje. De eerste indruk is bepalend die wekt vertrouwen, nieuwsgierigheid, verwachtingen en zet de gewenste sfeer neer.

Wilt u uw huis mooier, groter of allebei maken kom dan praten met ons. We ontwerpen en maken uw droomkeuken, vernieuwen uw woonkamer en bouwen uw nieuwe serre met buitenkeuken. Ook voor de nu zo populaire tiny-houses mag u ons bellen. We nemen u graag mee en laten u zien wat mogelijk is.

Enscape_2021-03-11-23-19-33_edited.jpg

Showcases

bottom of page